Bambu Acts

Op zoek naar een verrassende en onvergetelijke act? Wij verzorgen unieke dans-, theater- en muziekacts, die volledig worden afgestemd op uw wensen. In elke stijl en voor iedere gelegenheid. Geen maatwerk nodig? Kies dan voor een van onze bestaande Bambu Acts. Een Bambu belevenis is gegarandeerd!

TK Circus

10 min

Dit acrobatenkoppel neemt u mee in een adembenemend avontuur op het niveau van Cirque du Soleil. Als het licht uitgaat verschijnt in de spotlight een dame die uit een andere wereld lijkt te komen. Samen met haar partner neemt ze u mee naar een onverklaarbare wereld waarin de zwaartekracht niet lijkt te bestaan. Ze maken in hun acts gebruik van tissue, hoepel of straps. Boek dit mooie circuskoppel samen of solo.

La Familia

10 min

Geen feestje zonder La Familia, een begrip in de Nederlandse breakdance en hiphop scene. De positieve energie stroomt u tegemoet als deze dansers opkomen. Ze zijn stoer, speels, enthousiast, vernieuwend en toveren met hun verrassende hiphop en breakdance moves een glimlach op ieders gezicht. Aan entertainment bij La Familia geen gebrek.

Tropical Fruit

08 min

Wilt u een proeverij van zinderend amusement in tropische sferen? Boek dan Tropical Fruit, een heerlijke mix van entertainment. Dansen, jongleren en muziek maken, en u doet uiteraard mee. Samen maken we er een spektakel van!

Whoom!

45 min

Whoom! maakt theatervoorstellingen waarin actuele maatschappelijke thema’s centraal staan die iedereen bezighouden. Eigentijds en met oog voor culturele diversiteit. De thema’s worden op een multidisciplinaire wijze aangepakt om de kijker in het hart te raken. Wat op het podium gebeurt, gaat over de kijker zelf. De voorstellingen geven aanleiding tot verder nadenken, nieuwe posities innemen en meningen heroverwegen.Whoom! geeft geen pasklare antwoorden, maar laat juist vragen opkomen. Herkenning, bewustwording, geruststelling en aanmoediging is wat u kunt verwachten van Whoom!

Kriya Familia

20 min

Waan u in Rio de Janeiro met onze prachtige danseressen en het opzwepende geluid van Braziliaanse trommels. De samba zal niet ontbreken, want tijdens dit liveoptreden komen de voetjes zeker van de vloer. De Kriya Familia komt uit Brazilië en wil Nederland veroveren met haar hartstochtelijke optredens, waarbij de muziekklanken lang bij u zullen nagonzen.

Bambu op maat

12 min

Wilt u een unieke act die speciaal voor u wordt gemaakt? Voor elk bedrijf en voor elke gelegenheid bedenken wij samen met u en ons team een passend thema.

Wat gebeurt er als je artiesten uit verschillende disciplines bijeen brengt en hun creatieve brein laat spreken? De uitkomst is voor iedereen die Bambu op maat boekt weer anders en dat maakt deze act tot een spannende en inspirerende uitdaging. Niet alleen voor ons, maar vooral voor u. Want in deze Bambu op maat draait alles om u, uw gasten en uw bedrijf.

Speciale wensen of andere ideeën? Geen probleem.

De kracht van Bambu Events is dat we grenzeloos met u meedenken.

“Great minds work together!”