Bambu Events

Gaat u een evenement organiseren? Bambu Events helpt u graag. Onze passie is om een belevenis te creëren die u nooit zal vergeten. Passie en professionaliteit staan bij ons voorop. Door onze jarenlange ervaring in de evenementenbranche hebben wij een netwerk van professionals opgebouwd, die allemaal uitblinken in hun eigen discipline. Bambu Events neemt geheel (of gedeeltelijk) uw zorgen uit handen. Hieronder een aantal belangrijke diensten die wij aanbieden voor uw evenement.

Aankleding

AANKLEDING

De aankleding van een evenement valt als eerste op. De gasten arriveren en de sfeer is meteen gezet. Met onze styling en decoratie verhogen we de sfeer van uw evenement tot in de kleinste details. In overleg met onze opdrachtgevers wordt de sfeer van het evenement op maat samengesteld en ontwikkeld.

Presentator

PRESENTATOR

De presentator is de rode draad voor een evenement. Deze zorgt ervoor dat de verschillende programmaonderdelen naadloos in elkaar overlopen en dat het publiek wordt geraakt. Maar welke presentator past nou het beste bij uw evenement? Aan de hand van uw bedrijf, doelgroep en evenement zoekt Bambu Events voor u de juiste match.

Licht

LICHT

Uw evenement komt echt tot leven met de juiste belichting. Verlichting bepaalt de sfeer, creëert een emotie en attentiewaarde op uw evenement. Wij werken met professionele lichttechnici die met verschillende apparatuur, belichtingstechnieken en speciale effecten de juiste balans zoeken voor zowel de locatie als wat er op het podium gebeurt. Goed licht zorgt voor het welslagen van uw evenement.

Fotograaf

FOTOGRAAF

Wilt u de mooiste en belangrijkste momenten van uw evenement vast laten leggen Bambu Events heeft een bestand van fotografen die kwaliteit afleveren. Mooie sfeerfoto’s van uw evenement kunnen waardevol zijn voor de website van uw bedrijf maar ook een bijzondere herinnering vormen voor uw medewerkers. Bij Bambu Events wordt uw evenement professioneel en persoonlijk in beeld gebracht.

DJ

DJ

Wij hebben een exclusief bestand van event DJ’s die ervoor zorgen dat stilstaan op uw evenement geen optie is. Allround, Lounge, Top40 hits, 80’s of 90’s? Elk genre vertegenwoordigen wij. Onze DJ’s komen goed voorbereid aan op locatie en bij hen telt maar één ding. Dat is het publiek vermaken. Om een extra dimensie te geven, worden onze DJ’s vaak begeleid door live muzikanten.

Geluid

GELUID

Geluid is een onmiskenbare schakel in uw evenement. Uw boodschap moet bij het publiek overkomen, of het nu een presentatie of publieksevenement betreft. Onze professionele geluidstechnici zorgen ervoor dat alles goed te horen is zonder dat het geluid te hard staat. Hiervoor hebben wij een enorm assortiment aan geluidsproducten. En hebben wij voor iedere toepassing een oplossing.

Cameraman

CAMERAMAN

Bent u op zoek naar een optimaal herbeleven van uw evenement? Een video is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Het is een effectief medium en wordt steeds vaker ingezet om een boodschap kracht bij te zetten. Tevens kunnen de gedraaide beelden gebruikt worden voor de promo of teaser van de volgende editie!

Catering

CATERING

Bent u op zoek naar catering voor een bedrijfsevenement? Wij denken met u mee en leveren hoogstaande service op maat, op elk gebied. Uiteenlopend van een oesterman, grill master, diverse foodtrucks tot culinaire hoogstandjes. Bambu Events staat garant voor een originele en ludieke manier van catering. Altijd weer geleverd met de hoogste kwaliteit qua food en service.

Entertainment

Wat-doen-wij-3a

Op zoek naar een verrassende en onvergetelijke act? Entertainment is een must voor elk evenement. Wij verzorgen unieke dans-, theater- en muziekacts, die volledig worden afgestemd op uw wensen. In elke stijl en voor iedere gelegenheid. Geen maatwerk nodig? Kies dan voor een van onze bestaande Bambu Acts. Een Bambu belevenis is gegarandeerd!

Speciale wensen of andere ideeën? Geen probleem.

De kracht van Bambu Events is dat we grenzeloos met u meedenken.

“Great minds work together!”