Bambu House

Bambu Events zet zich in voor de creatieve ontwikkeling van kinderen. Ons doel is om een Bambu House te openen waar kinderen hun creativiteit kunnen uiten. Dit huis willen wij bouwen in Indonesië, het land waar onze roots liggen. Boekt u bij ons een Bambu Event, dan bouwt u automatisch mee aan ons project Bambu House. Drie procent zal rechtstreeks naar dit goede doel gaan.

Kinderen zijn van nature creatief en onbevangen, alles wat ze doen is nieuw. Jonge kinderen worden nog niet geremd door de gedachte dat iets niet mooi of niet goed is. In Bambu House is alles op creatief gebied mogelijk. Of het nu gaat om toneelspelen, dansen, zingen, muziek maken, knutselen of schilderen. Het is net zo belangrijk als leren lezen en schrijven. In landen als Indonesië is dit niet altijd vanzelfsprekend. Daarom willen wij dat samen met u gaan realiseren.

Creatieve activiteiten zijn niet alleen leuk, maar ook goed voor de emotionele expressie, de taalontwikkeling, de concentratie, de fantasie, de motoriek, de cognitieve ontwikkeling en sociale vaardigheden. Creatieve kinderen hebben vaak een groter zelfvertrouwen, omdat ze meer durven. Een gezonde dosis zelfvertrouwen leidt tot groei en zelfontplooiing. Bambu House laat kinderen kind zijn met plezier als uitgangspunt!

“Bambu House laat kinderen kind zijn met plezier als uitgangspunt!”