Bambu Workshops

Wilt u geprikkeld worden op creatief gebied en uw grenzen verleggen? Kies dan voor een Bambu Workshop. Deze workshops worden gegeven door onze professionals die uitblinken in hun eigen discipline. Tijdens deze creatieve workshops worden u en uw gasten uitgedaagd om uit uw comfortzone te stappen en elkaar beter te leren kennen. Plezier maken staat daarbij uiteraard voorop. Dit is een kleine greep uit ons grote aanbod van workshops. Zit er niet bij wat u zoekt? Informeer dan naar de mogelijkheden voor maatwerk.

Percussie

75 min

Tijdens deze interactieve workshop maakt u kennis met een groot aantal percussie-instrumenten. Ook leert u muziek maken met uw eigen lichaam, ofwel ‘Body Percussion’. Daarbij gebruikt u uw lichaam als een soort drumstel. U ervaart verschillende ritmes die u samen met een professionele docent onder de knie krijgt. Deze workshop is gezellig, maar ook praktisch omdat u naar elkaar leert luisteren. Percussie is een goede oefening voor een betere communicatie met elkaar. Muziek maken stemt de mens vrolijk en geeft ontspanning.

Capoeira

75 min

Capoeira is een mix van vechtkunst, acrobatiek en muziek. In een uur tijd leert u de basistechnieken en ervaart u het plezier dat erbij komt kijken. Er wordt gezongen, gedanst en muziek gemaakt in een grote kring. Deze sociale activiteit is geschikt voor bedrijven, scholen, maar ook voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest. Jong of oud, Capoeira is bedoeld voor iedereen.

Dans

75 min

Bij de Bambu workshop dans is alles mogelijk qua stijlen en niveaus. Een openingsdans voor de bruiloft, een energieke hiphopdans aanleren of uw heupen los swingen tijdens een salsa-workshop? Onze professionele docenten zorgen ervoor dat u zich goed voelt in uw eigen lijf en leren u bewegen met plezier. U zult versteld staan van uw eigen creativiteit en kunnen. Dansen geeft je vrijheid, maakt je blij en geeft zelfvertrouwen!

Theater

75 min

Een workshop waar u veel leert over uzelf maar ook een totaal andere kant ziet van uw medespelers. Leren acteren door verschillende maskers op of juist af te zetten. U leert uw stem te gebruiken op verschillende niveaus en hoe u zichzelf het beste kunt presenteren voor een grote groep. Tot slot gaat u samen met een professionele theaterdocent opzoek naar uw sterkste punten, die u vervolgens kunt gebruiken in uw werkveld. Theater is een uitdagende workshop die een meerwaarde biedt voor u en uw bedrijf.

Circus

75 min

Met de workshop circus laat Bambu Events u kennismaken met jongleren, balanceren en acrobatiek. Lenigheid en kracht zijn een pré, maar zeker geen vereiste. Met een dosis lef komt u al een heel eind. Het gaat om een gezamenlijke balans en gezamenlijk vertrouwen. “Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder” is het motto van onze professionele circusdocenten.

Deze uitdagende workshop is bijvoorbeeld geschikt als teambuilding-activiteit, op school of vereniging.

Speciale wensen of andere ideeën? Geen probleem.

De kracht van Bambu Events is dat we grenzeloos met u meedenken.

“Great minds work together!”