Partners

Bambu Events werkt nauw samen met diverse professionals.

Hieronder een impressie van onze partners.

Peter van Drunen

JOURNALIST/PRESENTATOR
Peter

Als sportjournalist bij Perform Group is Peter verantwoordelijk voor video content op grote platforms in binnen – buitenland (o.a. Algemeen Dagblad, MSN, BBC, Goal en Voetbal International). In die functie interviewt hij regelmatig bekende sporters. Daarnaast is Peter te boeken als gastheer en presentator. Met zijn enthousiasme, humor en inlevingsvermogen weet hij het publiek altijd in vervoering te brengen.

José da Silva

DA SILVA FOTOGRAFIE
Jose

José da Silva is een fashion- en portretfotograaf. Hij is eigenaar van Da Silva Fotografie en begon zijn carrière op 17 jarige leeftijd op het prachtige eiland Aruba. Op dit moment is hij actief in Nederland en mag hij zijn naam verbinden aan vele belangrijke bedrijven, modellen, artiesten en veelzijdige modebladen en -merken.

Tamara Hillebrandt

SAFE SCHOOL
Tamara

Tamara werkt vanuit een positieve benadering en heeft de overtuiging dat iedereen een uniek talent bezit. Sinds 2008 heeft zij Safe School opgericht. Deze stichting heeft als missie om samen met de jongeren en de docent en een veilig schoolklimaat te creëren. Het streven is een school waar iedereen zichzelf kan zijn en tot bloei kan komen.

Michel Damhuis & Lavinia Schenkhuizen

SINT EN ZIJN PIETEN
Lavinia-en-Michel

Michel en Lavinia verzorgen Sinterklaasfeesten voor particulieren en bedrijven (o.a. McDonalds, Pathé en Albert Heijn). Ze werken uitsluitend met professionele acteurs, dansers en muzikanten. ‘Sint en zijn Pieten’ gaat mee met de tijd en biedt naast de traditionele zwarte Piet, ook gekleurde en roet Pieten.

Ricci Scheldwacht

JOURNALIST/SPREKER
Ricci

Ricci Scheldwacht geeft lezingen over de Indische cultuur, migratie, sport, film en theater. Een veelzijdig journalist met veel verhalen. Tijdens het WK voetbal in Zuid-Afrika berichtte hij dagelijks vanuit de townships. In 2014 verscheen zijn boek Echte hockeyers douchen niet over de hockeycultuur in Nederland.

Alfredo Omana Padron

AJG FILMPRODUCTIONS
Alfredo

Deze filmmaker en fotograaf wil door de lens de gevoelens van de artiesten en modellen overbrengen naar de kijker. De mooiste momenten uit je leven opnieuw beleven is net zo verrijkend als de ervaringen zelf. Voel deze passie voor fotografie en video’s als je kijkt naar het gedetailleerde werk van Alfredo.