Wat doen wij..

Onze passie is om een belevenis te creëren die u nooit zal vergeten.

Daarom werken we alleen met professionals die vanuit hun hart communiceren.

Kwaliteit is vanzelfsprekend, wij leveren een Bambu belevenis!

“Bambu belevenissen zijn onvergetelijk.”

Bambu Events

Een event van concept tot uitvoering geheel uit handen geven? Wij bedenken, ontwikkelen, plannen en organiseren uw evenement van begin tot eind. Passie en professionaliteit staan bij ons voorop. Doordat de gasten worden betrokken bij de gehele reis, zorgen wij samen voor een memorabele dag.

Bambu Acts

Op zoek naar een verrassende en onvergetelijke act? Wij verzorgen unieke dans-, theater- en muziekacts, die volledig worden afgestemd op uw wensen. In elke stijl en voor iedere gelegenheid. Geen maatwerk nodig? Kies dan voor een van onze bestaande Bambu Acts. Bambu belevenis is gegarandeerd!

Bambu Workshops

Wilt u geprikkeld worden op creatief gebied en uw grenzen verleggen? Kies dan voor een Bambu Workshop. Deze workshops worden gegeven door onze professionals die uitblinken in hun eigen discipline. Zit er niet bij wat u zoekt? Informeer dan naar de mogelijkheden voor maatwerk.

Bambu Business

Op zoek naar een unieke dag die nog wekenlang nagonst op de werkvloer? Kies dan voor Safe Enterprise. Tijdens ons eendagsprogramma worden de werknemers uitgedaagd uit hun comfortzone te stappen en elkaar echt te leren kennen. Het streven is een fijne werksfeer te creëren waar saamhorigheid heerst.